Pozoristance Puz, dobitnih brojnih nagrada, pobednik mnogih festivala i trostruki kotorski sampion sa ponosom predstavlja originalnu zimsku bajku Branka Kockice

Tekst: Branko Milicevic - Kockica

Rezija: Slobodanka Caca Aleksic

Scenograf: Biljana Sovilj

Kostimograf: Jelena Perisic

Muzika: Zoran Obrenovic

Igraju: Branko Kockica, Suzana Lukic, Nenad Ciric, Branislav Zeremski i Lako Nikolic

 

Mesto radnje je u Beogradu. Prica se odvija u danasnje vreme pa mali gledaoci bivaju potpuno uvereni da su cuda moguca.

Sestogodisnja devojcica, Seka, kiti jelku. Njen stariji brat, Bata, podsmeva se njenoj veri u Deda Mraza, ali ne uspeva da je pokoleba. Zbivanje iskomplikuje iznenadni upad razbojnika Slade koji pljacka slatkise po kucama i postaje ozbiljna pretnja za Deda Mraza. Medutim, Seka uz pomoc komsije Branka, dva irvasa i sve dece u sali ucini da njihova jelka zaigra i pretvori nevaljalog Sladu u pravog, velikog Sneska Belica. Tako na carobnim sankama nesmetano stize - Deda Mraz.

Ansambl

Branko Kockica, zvani Milicevic igra, koga bi drugog nego Branka. U ovom slucaju je komsija koji cuva Batu i Seku dok su mama i tata na doceku. Zabavlja ih, ali zabavlja i publiku raznoraznim fazonima.

Razbojnika Sladu igra Nenad Ciric, zvani Cira. Odraslima je poznat iz Ateljea 212, a nasoj publici iz mnogo predstava. Cira je Macan u "Pinokuju", Dovani u "Juliji", zla sestra Bucka u "Pepepeljugi", a za Nevaljalu princezu" je dobio nagradu u Kotoru.

Glumacki par Suzana Lukic i i Bane Zeremski (u alternaciji Lako Nikolic), koji igraju Batu i Seku, nasa publika zna napamet jer su Puzevi prvaci.

 

Представа је за sve uzraste, od 2 do 202 godine.

Za publiku

U Pozoristancu Puz je organizacija podele paketica besprekorna. Odvija se za kratko vreme, bez uobicajenih guzvi. Svako dete moze da se slika sa Deda Mrazom, da ga pipne, da ga nesto priupita, i naravno, da se fotografise.

Zgodan gradski prevoz iz svih pravaca, nesmetana dostava paketa do samih vrata pozorista, obilje mesta za parking u okolnim ulicama, a iznad svega, prijatan prostor u renoviranoj toploj sali sa ? mesta u parteru i ? mesta na balkonu cini nase pozoriste idealnim mestom za ovo najvece decije veselje u godini.

***

Premijera predstave "Carobne sanke " predvidena je za 20 decembar. Igracemo je svakoga dana, ali posto je poslednja predstava 30 decembra broj slobodnih termina je ogranicen. Naime, imamo rezervisane termine za stare klijente i za nasu vernu publiku u slobodnoj prodaji, zato:

 

NE OKLEVAJTE - JAVITE SE NA VREME!

Veseli pozdrav!

Pozoristance Puz - vitamin za dusu.

Zahvaljujuci talentu i predanom radu prvi smo u gradu.