skylanders

Алекса у земљи чуда

Трејлер

О чему се ради

"Алекса у земљи чуда" је акциона, шаљива бајка. У питању је сасвим оригинална прича која нема додирних тачака са познатом Алисом. Главно чудо је у томе што је Чудилебон земља за производњу бајки. Краљ земље чуда их записује у Златну књигу која је прамајка свих бајки на земљиној кугли. Будући да бајке уче децу основним људским вредностима, комад покреће питања и даје одговоре о Судбини и Смислу живота. Радња комада почиње у Београду, данас. Алекса је случајни учесник наградне ТВ игре, који упада у паралелни свет чуда, верујући да је у питању скривена камера. Кад схвати о чему се ради, већ је касно. Више не може назад. У покушајима да се врати кући Алекса пролази кроз низ перипетија, уз обавезно заљубљивање у Принцезу. Бива увучен у дворске интриге и доведен у ситуацију да се опредељује, не знајући ко је добар, а ко недобар.

Фото галерија

Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда Алекса у земљи чуда

Ову представу морате видети  

песмица за певање

БИЋУ БОЉИ

Ем Пе Три

Цела песма
СВАКИ ЈЕ ЧОВЕК БИО ДЕТЕ И СВАКО ДЕТЕ БИЋЕ ЧОВЕК ТАКО ЈЕ БИЛО ОДУВЕК И ТАКО БИЋЕ ДОВЕК. ДЕТЕ ЈЕ ЗНАЧИ МАЛИ ЧОВЕК А ЧОВЕК ВЕЛИКО ДЕТЕ ТО СВИ ЧЕСТО ЗАБОРАВЕ А ДОБРО БИ БИЛО ДА СЕ СЕТЕ. СВИ СМО МИ САМО ЉУДИ ВЕЛИКИ И МАЛИ И СВИ СМО МАЛО ДОБРИ А МАЛО СМО НЕВАЉАЛИ. ЗАТО СЕ ДЕЦО ТРЕБА ТРУДИТИ ЈЕР ЛОШЕ БИЛО НЕ БИ ДА ДЕТЕ ПОПРАВИ У СЕБИ ЧОВЕКА А ЧОВЕК ДЕТЕ У СЕБИ. РЕФРЕН БИЋУ БОЉИ СВАКОГ ДАНА, ТРУДИЋУ СЕ СНАЖНО, ЗАТО ШТО ЈЕ ЈАКО БИТНО, И ПРИЛИЧНО ВАЖНО! БИЋУ БОЉА СВАКОГ ДАНА, ТРУДИЋУ СЕ СНАЖНО, ЗАТО ШТО ЈЕ ЈАКО БИТНО, И ПРИЛИЧНО ВАЖНО!

Ем Пе Три

Рефрен
34.-Aleksa-u-zemlji-cuda.png

Вињете за све представе нацртала је наша другарица Ива Ћирић.

Весели поздрав, БранКо!

Бранко Коцкица
🐌