skylanders

Златна рибица

Трејлер

О чему се ради

Сањина мама је ухватила златну рибицу и пожелела да постане мала како би се учланила у Бранков хор. Професор музике Бранко се противи, али мама упорна и постаје права напаст, узрокујући тоталну збрку. Хоће да својој неваљалој Сањи буде ћерка, а не мама.Татина интервенција не помаже, па је мама све млађа и млађа.

О узрасту публике

СВЕ НАШЕ ПРЕДСТАВЕ СУ ИСКЉУЧИВО ЗА ДЕЦУ - И ОДРАСЛЕ Може и за мале новајлије.

Поука

МУЗИКА МОЖЕ СВЕ

Фото галерија

Златна рибица Златна рибица Златна рибица Златна рибица Златна рибица

Ову представу морате видети  

Глумице и глумци

УлогеИграју

БРАНКОБранко Коцкица

БРАНКО
Бранко Коцкица
Професор музике. Теоретичар, али и практичар. Теорише о утицају музике на душу, а практише јер свира и пева. Диригује дечијем хору на сцени и прави хор с децом и мамама у сали.

МАМАСандра Бугарски

МАМА
Сандра Бугарски
Сањина мама. Као мала била је добра и послушна и неваља Сања је много секира. Зато је решила је да искористи моћ златне рибице и постане Петра Панка – заувек мала. Кад Сања њој буде мама видеће како је то кад ти је ћерка неваљала.

ТАТАНенад Ћирић

Ненад Ћирић
Сањин тата. Фини човек. Романтичан. Склон сањарењу. У новој ситуацији се уопште не сналази. Срећа његова и Сањина што уме лепо да пева.

ТАТИНА АЛТЕРНАЦИЈАМилан Чучиловић

ТАТИНА АЛТЕРНАЦИЈА
Милан Чучиловић
Сањиног тату играју два глумца на смену. У овом случају једну представу игра Ћира, а следећу Чуча и тако наизменично, циk-цак. То се у позоришном жаргону зове алтернација. Као ликови имају исти карактер, и исте проблеме, али су им приватна имена различита.

САЊАДечији Хор Пужићи

Дечији Хор Пужићи
Чудна девојчица. У Пужевом хору је добра и послушна, а код куће је немогућа. Неће да једе спанаћ, неће да пере зубе, неће да спрема играчке. Само гледа цртаће, облачи Барбике, блене у мобилни и виси на интернету.

ПУЖЕВИ ПУЖИЋИДечији Хор Пужићи

Дечији Хор Пужићи
У хору на пробама има их шездесетак. У представи учествује двадесетак. Задатак им је велик јер им је и улога велика. Илуструју Бранково професорско предавање. Певају, играју и глуме. Кад се ствар запетља помажу у решавању проблема.

Аниматори

ЛуткаИграју

ЗЛАТНА РИБИЦАПредраг Филиповић

Предраг Филиповић
ЛУТКА – Али повећа. Мало мања од фоке. Као и све златне рибице може да испуни три жеље. Међутим, мамине жеље нису сасвим јасне што узрокује незгоде.

песмица за певање

ХИМНА ПУЖИЋА

Ем Пе Три

Цела песма
НЕКО ВОЛИ ДА СЕ БРЧКА ЗАТО ВОЛИ МОРЕ НЕКО ВОЛИ ДА СЕ ПЕНТРА ЗАТО ВОЛИ ГОРЕ НЕКО ВОЛИ ЛИМУНАДУ ЈЕР ЈЕ СЛАТКО ПИЋЕ НЕКО ЈЕДЕ ВИТАМИНЕ ЈЕР ЖЕЛИ МИШИЋЕ А ПУЖИЋИ ФИЋФИРИЋИ - ЧУЈ САД ОВУ ФОРУ МИ НАЈВИШЕ ВОЛИМО ДА ПЕВАМО У ХОРУ РЕФРЕН АЈА ЈАЈА ЈАЈА --- ЗУ-ЗУ-РУЗУ- ЗУ-ЗУ- ЗУ ТАТА-ТА-ТИРА --- ТАТА-ТА-ТИРА У СВЕТУ ПОСТОЈИ ЈЕДНО ПОЗОРИШТАНЦЕ – ПУЖ НЕКО ВОЛИ ДА ГА СВРБИ ПА СЕ СТАЛНО ЧЕШКА НЕКО ВОЛИ ДА СЕ ШАЛИ ПА СЕ СТАЛНО СМЕШКА

Ем Пе Три

Рефрен

Аутори

сценографија

Биљана Совиљ

композитор

Зоран Обреновић

костимографија

Наташа Николајевић

кореографија

Соња Дивац

Остали сарадници

координатор хора

Марко Јовичић
6.-Zlatna-Ribica.png

Вињете за све представе нацртала је наша другарица Ива Ћирић.

Весели поздрав, БранКо!

Бранко Коцкица
🐌