skylanders

Бранко Коцкица

Бранко Коцкица
У свету постоји једно царствоБранко Коцкица
Водитељ
Бранков глумачки задатак у овој представи је тежак. Не сме да глуми а мора да се зафркава. Посао му је да пева и прича и задиркује публику велику и малу.
Тајна супер благаБранко Коцкица
Управник Позоришта
Управник Позоришта Пуж Бранко Коцкица проналази мапу острва с тајанственим супер благом и прави тим за експедицију. Међутим, у екипу покушава да се убаци покварењак Рица Злица, чукунунук злогласног гусара капетана Куке, што доводи до низа комичних призора.
Господар песмеБранко Коцкица
ВОДИТЕЉ и ЧИЧА МИЧА
Занимљив глумачки задатак. Игра два лика истовремено, али цик-цак. Помажу му две капе. С једном је Бранко Коцкица који учи децу да певају и глуме, а с другом је чича Мича који деци прича.
Чаробни носБранко Коцкица
Бранко
Приповедач, певач, запиткивач, задиркивач – дечији другар. На крају глуми како се плаши тетка докторке и учи децу како да они плаше тетка докторку.
Џиновска тортаБранко Коцкица
МАЈСТОР БРАНКО
Највећи идеалиста међу посластичарима. Упорни истраживач у области слаткиша и доказани проналазач нових рецепата за колаче. Заљубљен у торте.
Кловн СимаБранко Коцкица
ВОДИТЕЉ ПРЕДСТАВЕ
Прича причу о кловну Сими, али игра и поједине ликове из комада. Главни задатак му је да убеди децу да се попну на позорницу и глуме шуму. Додуше, то није особито тшко. Обично напунепозорницу и глуме јако густу шуму - прашуму.
Бранков урнебесБранко Коцкица
БРАНКО
Бранко глуми лик мангупа који је већи зафркант од Бранка Коцкице. То уопште није лако. Али му је лако да игра чика Јовиног мајмуна јер се и приватно често мајмунише.
ГусаријадаБранко Коцкица
ГУСАР БРАНКО
Први официр. Главни организатор мале побуне на броду. Али плаши се капетанице Мице више него највећих таласа и навеће олује.
Распевани јубилејБранко Коцкица
ПОЗОРИШНИ ПЕДАГОГ
Пева песме: Позоришни реп, Лепа реч, Златна Звечка, Доћи ће ласте и Златно огледало
🐌